Droom ook jij van een kwalitatieve, goed gelegen en toch betaalbare gezinswoning? En dat in een idyllische setting waar je zonder stress of drukte kunt genieten van de ongerepte natuur? Dan is ons gloednieuwe vastgoedproject voor jou een gouden kans om die droom te realiseren.

Dit stijlvolle nieuwbouwproject in de Hoogstraat in Merelbeke heeft een kleinschalig karakter en bestaat uit 4 moderne, halfopen woningen. Je geniet er van de rust in een groene omgeving, op een steenworp van het Kasteel Krombrugge, het Rotary-bos, het Hollebeekpark en het Kwenenbos.

Een strakke woning met alle comfort

Kenmerkend aan dit project is de strakke, tijdloze architectuur. De elegante gevelsteen steelt de show. Klassiek-rode dakpannen scheppen een huiselijk gevoel. Ook binnenin geniet je van een sublieme afwerking. De inrichting van de keuken en de badkamer bepaal je bovendien zelf binnen een ruim budget.

Elke woning is voorzien van alle hedendaags comfort. Van vloerverwarming en klimaatregeling tot een slim ventilatiesysteem. En ook energiebesparing staat voorop. Denk daarbij aan zonnepanelen, hoogisolerend glas en een warmtepomp. Zo geniet jij voortaan van een pijnloze energiefactuur.

Merelbeke47 37 Merelbeke47 40
Hoogstraat Merelbeke 1 Hoogstraat Merelbeke 6 Hoogstraat Merelbeke 5 Hoogstraat Merelbeke 4 Hoogstraat Merelbeke 3