Project Munte: modern wonen in het hart van de natuur

Te midden van de Oost-Vlaamse velden ligt het landelijke dorpje Munte, een deelgemeente van Merelbeke. Ons nieuwste woonproject bevindt er zich vlakbij de Makegemse bossen, een gebied van honderden hectaren met gemengde loofbossen en landerijen. Deze groene zone wordt gezien als een waardevol natuurkerngebied en is slechts beperkt toegankelijk.

Munte doorkruisen doe je via de vele prachtige fiets- en wandelroutes. Onderweg geniet je van een rijk aanbod sfeervolle tavernes om terug op krachten te komen. Deze traditierijke omgeving staat bekend als een oase van rust en natuur. Toch is Munte slechts gelegen op een kwartiertje rijden van Gent en op tien minuten van de R4, E17 en E40.

Hoogstaande architectuur, maximaal wooncomfort

Deze drie unieke cottagewoningen hebben een klassiek maar strak design, vooral dankzij de keuze van gevelsteen en buitenschrijnwerk. Daarbij kozen we voor kwaliteitsvolle materialen en een maximale benutting van de oppervlakte.

Bouw-iD gebruikte ook hier de modernste technieken en zorgde voor een optimale thermische isolatie. Het resultaat: een ecologische woning die je fors doet besparen op energie. Zonder afbreuk te doen aan de architectuur of aan je wooncomfort.

Album 134 3Drenders 3 Album 134 Dsf0153