Album 21 Metser

Vakmannen pur sang

Kwaliteit en service zijn voor ons meer dan mooie woorden. Dat merkt u meteen aan de betrokkenheid van ons team bij uw project - al vanaf het eerste contact. In onze filosofie staat vakmanschap, integriteit en persoonlijke begeleiding centraal. Bouw-iD gaat voor u recht naar de essentie van wonen en gebruikt daarvoor enkel de beste materialen.

Flexibiliteit is wat ons onderscheidt. U en uw wensen staan centraal tijdens het hele bouwproces, op elk moment.

Bouwbedrijf met ervaring

Bouw-iD heeft ruim 30 jaar ervaring en werkt enkel samen met vaste onderaannemers. Partners met wie we stuk voor stuk een duurzame band hebben opgebouwd. Kortom: op onze werven komt u meestal dezelfde gezichten tegen. Ervaren aannemers die elkaar goed kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. En dat heeft enkel een positieve invloed op uw project.

Onze partnerbedrijven bestaan vooral uit kleine teams, waarbij de zaakvoerder mee op de werf staat en zelf instaat voor de kwaliteitscontrole.​ Wij volgen alles dagelijks op.
Whats App Image 2023 09 04 at 09 16 14
Daniel Mccullough 348488 Unsplash

Bekend bij architecten

Ons team werkt samen met een zeer divers gamma aan architecten en tuinarchitecten. Uw persoonlijkheid en smaak is allesbepalend. Uw bouwadviseur brengt u in contact met de ideale architect voor uw woning. Of dat nu een luxevilla, appartement of comfortabele gezinswoning is.

Het belangrijkste element van elk bouwproces? Vertrouwen. Dat begint met een correcte offerte. Geen verdoken posten, maar eerlijk en transparant. Zo worden discussies vermeden.

Gedreven collega's

Bouw-iD is een klein maar gedreven team van bouwadviseurs, ingenieurs en projectmanagers. Voor u en voor elkaar gaan we door het vuur. Bij ons heerst geen ieder-voor-zich-mentaliteit, maar een hechte teamspirit. Ons lage verloop is daarvan het beste bewijs. Klopt u over vijf jaar opnieuw bij ons aan? Dan ziet u wellicht dezelfde vertrouwde gezichten terug.

​Uw projectleider is 7 op 7 bereikbaar. Hij of zij springt in de bres bij onverwachte situaties, is een geboren problem solver en verdedigt altijd uw belangen als bouwheer.
Bouw Id 30 5624 By Chess Bonte
Nik Macmillan 280300 Unsplash

Uw vast aanspreekpunt

Uw woning moet perfect zijn. Tot en met de keukentoestellen, de tuin, de meubelen en de schilderwerken. Veel klanten beslissen daarom tijdens het bouwproces om ook de buitenaanleg en het interieur aan ons toe te vertrouwen. Handig, want zo hebben ze één aanspreekpunt voor elk aspect van hun nieuwe woning. En zijn ze 100% zeker van een perfecte kwaliteit en afwerking.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek